Manga okuma sitlerinde ve her yerde görmeye aşina olduğumuz Disqus yorumlarının görünmemesi. Bu probelemi daha önceden de yaşayanlar olmuş. Biraz araştırdım Mozillayı güvenli modda başlatma(bu eklentileri devredışı bırakıyor), ön belleği ve geçmişi silmeyi denedim olmadı. Cookie yöneten uzantımıda kontrol ettim yine sonuç alamadım. Duckdukgo eklentisiyle ilgili olduğunu söyleyenler vardı ancak bende eklentisi yok. Bu sorunun çözümü hakkında fikriniz nedir?
Gelişmiş takip koruma özelliği, reklam engelleyici yazılım veya benzeri bir araç kullanmanız nedeniyle olabilir mi? Bravede mesela kalkan simgesinden bir site özelinde ayarları değiştirebiliyor veya kapatabiliyoruz. Firefox özelinde böyle bir ayar yapıp denediniz mi acaba?
Sorunu çözdüm. Tamamen burasıyla alakalı bir sorun. Brave kalkanı diyince durup bir düşündüm sonra bunda da varyantının olduğunu hatırladım.
1)Ayalar>Gizlilik Ve Güvenlik>Gelişmiş izlenme koruması>Burada “standart”, “sıkı” ve “özel” seçeneklerinden standart olanı kullanmak durumu düzeltiyor.
2)Sıkı ayarda kalmak ancak yinede Disqus görmek istiyorsak sayfada bulunan “istisnaları yönet” kısmından erişilmek istenen sitenin adresini eklemekte bir tercih. Malesef özel kısmında pek fayda görmedim. Sadece gerekli olanları enable etme ve gereksizleri disable etme var mıdır? Bilmiyorum ancak biraz amatörce bir çözüm olsada işe yarıyor.
Bununla ilgili bir şey yaptınız mı peki? Adres çubuğunda solda kalkan gibi bir simgesi varmış.
Nasıl çözdüğünüzü biraz daha detaylı yazıp çözüldü olarak işaretler misiniz?