Merhaba, Fedora Gnome 41 kullanıyorum yeni kurdum fakat sürekli donmaya ve kasmaya başladı multimedia sürücülerini kurdum nvidia driverini kurdum istediğim ve beğendim bir kaç eklenti vardı onları kurdum bir de fedora başladıktan sonra şifreyi giriyorum ekran bi 5 dk gelmiyor diğeri ise floorp’u açıyorum donuyor 5. kez açtıktan sonra normale dönüyor ve diğer programlarda dahil ve sürekli yanıt vermiyor nedeni nedir yaşayan ya da sorunu bilenler yardımlarınızdan ve bilgilerinizden faydalanmak isterim şimdiden teşekkür ederim.
teşekkür ederim hoşbuldum devre dışı bıraktım yeniden başlatıp durumu bildiriyorum.
bütün eklentileri devre dışı bırakıp yeniden başlattım ekran yine geç geldi ve floorp 1 kere yanıt vermedi ve donarak açıldı bu sefer açılışta biraz hızlılık var
Windows’tan vazgeçip SSD üzerine kursam daha mı iyi olur sizce ? Windows’u bırakmak istiyordum zaten.
Hangi servisin ne kadar süre çalıştığını görmek için journalctl -xe komutunu atar mısın? Belki servislerin bazılarını kapatmak süreyi kısaltıp sorunu anlamamıza yardımcı olabilir.
Ben şahsen gnome kullanıyorum çok az fazladan ram yiyor kde kıyasla ama olsun eklentiler ile çok kişiselleştirilebiliyor tavsiye ederim ileride cosmic çıkacak mesela beğenirsem ona geçmeyi planlıyorum
Kas 04 19:43:56 fedora-linux-gnome-41 systemd[1]: nvidia-fallback.service - Fallback to nouveau as nvidia did not load was skipped because of an unmet condition check (ConditionPathExists=!/sys/module/nvidia)