Facebook paketimi diğer uygulamalarda kullanabilir miyim?

Ben Azerbaycanda yaşıyorum ve burada internet paketleri oldukca pahalı. İnternet paketimde 2gb normal kullanım için ve 1 gb ise Facebook için. Ben hiç Facebook kullanmıyorum. Bu 1 gb nasıl diğer uygulamalar içinde kullanabilirim ?

Bunun direk mümkün olduğunu zannetmiyorum. Kota miktarını bağlandığı IP/hizmet üzerinden hesaplıyor olmaları çok muhtemel. Yani facebook içerisinde bir video izleme veya görüşme vs gibi bir şey yapmadığın sürece zor görünüyor.

Fakat ben de merak ettim bunu mümkün kılacak bir düşüncesi/deneysel önerisi olan var mı ? :thinking:

4 Likes

Btt ai sağolsun 1.5 yıl önceki oosta denk geldim. Neyse. Hicam benim bu konuda bir fiktrim var ama olucağını pek sanmıyorum. Biliyorsunuz mobilde bi uygulamadan bir linke tıkladığınızda tarayıcıdan açıyor ama normal arayüzüyle açılmıyoor. 3 noktaya basarsanız tarayıcıda aç diyor fln. Bende düşündüm ki acaba tarayıcı dediğim şekilde açıkken bir şekilde arama yapmanın bir yolunu bulsak internet bunu uygulama-içi tarayıcı olarak algılar mı?

Android webview kullanılmış oluyor. Başka bir siteye normal bir şekilde istek atıyor. Bu yüzden olacağını sanmıyorum.

1 Like