Bizimkinin yattığı yere bakın, saklanıyor galiba
NOT: Konunun daha düzenli gözükmesi için birden fazla resim paylaşırken grid yapısını kullanabilirsiniz.
Bizimkinin yattığı yere bakın, saklanıyor galiba
NOT: Konunun daha düzenli gözükmesi için birden fazla resim paylaşırken grid yapısını kullanabilirsiniz.
K.Ö.H (Kuş Özel Harekat)
komando olarak yetistirdim zatende su an uçamıyo kanadında sıkıntı var antrenmanlara devam edioz uçacak umarım
Evde çekilenler kızım Mimi. Maalesef aramızda değil
Merdivendekiler Mimi varken beslediğim sokak kedilerinden ikisi, daha çok vardı da Mimi gidince onlar da gelmez oldu.
Kediniz perwoll ile mi yıkandı Tertemiz, ışıldıyor resmen
Maşallah sizinkiler çok güzelmiş, benimkilerin hepsi yıllar önce öldü, iki tane muhabbet kuşum vardı. Fıstık ve Fındık, birde kedim vardı, Sarışın, tekir. O kıza kaçtı, arada sırada geldi eve ama sonra bir daha gelmedi. Kendisi Bahçe kedisiydi. Ben bebeklikten büyütmüştüm. Kuşlar’da hakkın rahmetine kavuştu
Neyse şimdi ölmekte olan bir kedi vardı. Bebek 1 kaç ay oldu, gözü filan iltihap kapmıştı şuan durumu iyi oldu biraz ( iltihap iyileşti ) , bakalım o kıza kaçmaz umarım :
Yok ben çamaşır suyuna banıyorum diğer türlü temizlenmiyor
Bende diyorum neden bu kadar beyaz. Maşallah
Bizde bugün kedi aldık, daha doğrusu atılmış kedi bulduk. Çip taktırmamışlar. Sokağa atılmış ilan filanda bulamadık aramamıza rağmen. Anlaşılan bakımı ile artık uğraşmak istemedikleri için atmışlar. Bizde ev kedisi olarak alalım dedik madem
Allah kalbini hoş tutsun daime hocam şu yavrucaklara kapı açmanız o kadar mühim bir durum ki şahsım adına teşekkür ederim ilk kedi deneyiminizse eğer bir kaç şey belirtmek istiyorum,
Bazı kedilerin kuyruğu yalamamaları yüzünden siyah bir yağ bezesi ile kaplanabiliyor normal bir durum lakin veterinere danışabilirsiniz,
Geceleri avcılık iç güdüleri çıktığı için çok miyavlayabilir veya oradan oraya koşabilir ama alıştıkça daha durgun oluyorlar,
Sürekli kuru mama vermeyin aklınıza geldikçe veya ara sıra yaş mama verin midelerini rahatlatıyor ayrıca kedinin ağzından çıkan yumaklardan istemiyorsanız kuru mama seçimini ona göre yapın çünkü kuru mamaların bazı özelliklerinde yumakları engelleyebiliyor veterine danışabilirsin,
Sağol, bunları göz önünde bulunduracağım