En sevdiğiniz oyun serisi nelerdir?

Benim en sevdiğim oyun serileri bunlardır:

1. Final Fantasy 7 evreni
  2. Dark Souls evreni
  3. God of War serisi
  4. Zelda serisi
  5. Batman Arkham Serisi (Bence hala en iyi süper kahraman oyunu serisi)

En sevdiğim olan FF 7 evreni, 90’lı yıllardan beri devam ediyor ve bence üstüne daha iyi oyun serisi yok. Herbir oyunu, filmlerini, kitabını ve kısa animelerini tükettim yani. Güzel seridir.

Son düzenleyen: @pc_gamer 2025-01-22T21:07:39Z

2 Likes
  1. Marvel’s Spider-Man
  2. Batman: Arkham serisi
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. BioShock (özellikle kulaklıkla oynayın)
  5. Assassin’s Creed (en son İngiltere’de geçenini oynadım, Jack the Ripper paketiyle beraber. Jack the Ripper’da kim olduğunu söylemediler ama “Ripper” dediğimiz adam organları dağıtıp gidiyormuş, düz neden bıçaklasın ki, geçsin!)
  6. Metro kitapları bile var evde, o kadar güzel bir evren ki! Bence kitaplarını da okuyun.
  7. Postal (3 gibi rezaleti adamlar bile sevmiyor, satın almayın diyorlar)
4 Likes

Hocam Metro oyunlarının hepsi FPS türü değil mi?

2 Likes

sanırım öyleydi vr oyunu dısında öyle ama vr öylemi bilmiyorum

3 Likes

En sevdiğim seriler:

1. Half-Life Serisi
  2. Crysis Serisi
  3. GTA Serisi
  4. The Room Serisi
  5. Portal Serisi
  6. Left 4 Dead Serisi
  7. Poppy Playtime Serisi (Nedense hoşuma gidiyor)
4 Likes

Hocam korku oyunlarını da seven çok.

1 Like

Minecraft sayılmıyor herhalde ama söyleyeyim, onun harici Age of History güzeldir. Sadece bir kere başka bir PC’den oynamıştım e-Football var birde.

4 Likes

Minecraft herkese göre yani. Ben çok eskiden 2013 yıllarında 200-300 saat sadece yaratıcı modunda oynamışımdır. Evler, binalar, köyler falan yapıyordum. Ama çok eskiden oynadım.

3 Likes

Ha birde Granny Remake var :smiley:

2 Likes

@xacn @linuxcuYazilimci arkadaşlar sizlere Souls-like’da öneririm. Başlangıç olarak Grime ve Dark Souls Remastered güzeldir.

3 Likes

ilk ve tek pc oyunum valorant malesef bi seri yok.
(laptop da max 3-4 oyun yükleyebiliyorum)

3 Likes

Tünel ve karanlık kısımlarda hala çok korksam da kuşkusuz Half Life. Bende açıklayamadığım farklı duygular yaratıyor. Lore’unu ve dünyasını seviyorum.

İzlemeyen varsa Makine’nin Half Life belgeselini izlemesini öneririm, 2.5 saat olması gözünüzü korkutmasın akıp gidiyor.

5 Likes

Metro ve Half Life serileri çok güzel. Call of Duty Modern Warfare ve Black Ops serileri de çok güzel. (Black Ops 3 ve sonrası hariç.)

5 Likes

Seri değil ama Undertale… bu oyun hayatımı değiştirdi :smiley:

2 Likes

Ben o oyunu 3-4 kere bitirdim eskiden. Oyunun birkaç noktası beni de çok etkiledi. Özellikle Toriel ve Undyn karakterleri çok içten, hakkatten samimi hissettiren karakterlerdi.

Ömürcek kermesi de çok komikti bence :D.

1 Like

Özellikle müzikleri çok güzel

1 Like

Aynen Spear of the Justice, bir ara benim telefon müziğimdi. Hala da dinlerim yani. Güzel müzik.

1 Like