Ebeveyn denetimleri açık tablette youtube kids yerine youtube kullanma

Merhaba, bugün kardeşime bir tablet aldım. Ebeveyn denetimlerini kurduk. Ancak bir sorun var: Normal YouTube uygulamasını güncelledik, ancak açmaya çalıştığımızda “YouTube bölgenizde kullanılamıyor” hatası alıyoruz. Bu sorun, ebeveyn denetimlerinin açık olmasından kaynaklanıyor (bölgeyle ilgili bir sorun yok). YouTube Kids kullanmamızı öneriyor, fakat kardeşim normal YouTube’u kullanmak istiyor, çünkü YouTube Kids aşırı filtrelenmiş bir versiyon. Kardeşim normal YouTube diye tutturuyor. Ayrıca YouTube, tarayıcı üzerinden de açılmıyor (Chrome kullandım). Normal YouTube’u nasıl kullanabiliriz?

Son düzenleyen: @kuzey 2024-11-30T17:18:46Z

Bu ayarları Google Family Link üzerinden mi kontrol ediyorsunuz ve bu uygulamayı kullanarak yönetmek mümkün mü?

google family link kullanıyoruz ama youtube kids yerine normal youtube kullanma ayarını bulamadık

f droid yükleme şansınız var mı, dışarıdan apk olarak vesaire?

eğer varsa newpipe kullanabilirsiniz, hem reklam görmezsiniz

apk newpipe kurmayı denedim ama apk kurmaya izin vermedi onunda ayarını bulamadık :slight_smile:

Bu videodakiler sizin için işe yarıyor mu acaba? Eğer işe yarıyor ise Kids’e göre nispeten daha geniş ama +18 içerikleri barındırmayan bir Youtube ayarı seçme şansınız var.

şaka gibi ebeveyn hesabından yapıyorum normal youtube seç diyom youtube bu bölgede desteklenmiyor diyor

İşte buna söyleyecek bir şeyim yok. Farklı ülke seçmeyi veya eğer ilk kayıt olurken yanlış ülke seçmişseniz onu değiştirmeyi deneyebilirsiniz belki.

hayır tablet türkiye hesap türkiye dil türkiye

telefondaki kilidi kaldırıp aile bireylerini denetimsiz internet ortamı ile tanıştırma zamanı :sweat_smile:

1 Like

Hocam dil ayarlarını değiştirmeyi denediniz mi? Benim telefonumda da bazı özellikler sırf Türkçe dili kullandığım için yoktu. Belki işe yarar :slight_smile:.