E kitap ve pdf indirmek için site önerileri

Sitenin güvenilir olduğuna eminseniz yazın.

Kitap makale vs. bulunabiliyor:

1 Like

Telegram botları var.
Bunun dışında Turuz var sanırım.

z library var tor ile giriş yapabililyordum ben ama siteyi kapattılar yasal meselelerden dolayı şuan ne durumda bilmiyorum. (bir ara apk olarak indirmiştim halen dosyası drive’ımda duruyor) önceden kitapbar vardı telegram arşivlerini tarayıp sana sonuç çıkartıyordu fakat bazı sıkıntılı tiplerden dolayı site sahipleri siteyi kapattı ve geri açmayacaklarını söylediler. ama githubda kendi bilgisayarında barındırabileceğin şekilde sistemi yayınlamışlardı yaparım diyorsan bu şekilde yapabilirsin en çok kitabı bu şekilde bulabilirsin önceden çok sık kullanıyordum. z library dünya çapında bir site herkes tarafından çok öneriliyor gene herşey var fakat kitapbar gibi olamıyor hiç birşey, kitapbar türkiye bazlıydı herşey bulabiliyordun. onun dışında bir sürü ne olduğu belirsiz site varda en basit kitabı bile bulamazsın oralarda

Yardımın sayesinde işimi çok hızlı hallettim çok teşekkür ederim <3

Ocean of pdf var hem pdf hemde epub olarak kitap indirme imkanı veriyor her kitap yok malesef :confused:

Arkadaşlar merhaba mobil telefonlarda ücretsiz kitap indirebileceğimiz uygulama veya web sitesi var mı bilgilerinizi paylaşır mısınız

2 Likes