Dinlediğimiz podcastlar

Artık otobüste müzik yerine bazen podcast dinlemek istiyorum. Bu sayede az da olsa podcast dinleme alışkanlığı kazanırım diye düşündüm. Dinlediğiniz ve sevdiğiniz podcastleri paylaşır mısınız? Sevinirim!

Son düzenleyen: @Morpho 2024-10-06T20:58:10Z

2 Likes

Ben genellikle görsel anlatım olmayan(varsa az olan) videoları yamalanmış YouTube sayesinde ekranım kapalı bir şekilde dinliyorum.

YouTube’da çok fazla bu şekilde dinlenebilecek video bulunuyor.

Genelde bunu Yusuf İpek, Mental Outlaw, Seytonic gibi kanallarda yapıyorum.(Aklıma gelenler bunlar)

5 Likes

Merhaba hocam.
Ben genel olarak ders anlatım podcastlerini dinliyorum onun dışında yabancı kaynaklarda çok guzel podcastler bulunuyor.
Listemi atabilirim ama içinde gereksiz birçok şey var.

1 Like

merhaba,

birkaç farklı türden sevdiğim podcastleri aşağıda bırakıyorum.

vasıtalar
haddini aşan yaşam rehberi
büyük tufan (radyo tiyatrosu tadında)
gerekli detay
business casual
ortamlarda satılacak bilgi
karanlık dosyalar
ntv radyo tiyatrosu

2 Likes

2 yıl önce okuldan eve dönüş yolunda müzik dinlemekten sıkıldığımda AkademikLink’in podcast’ini dinliyordum. Eğlenceli ve ilgi çekici konular hakkında bilimsel araştırmalar üzerinden geyik muhabbet dönüyor.
Behçet Hoca :heart_eyes_cat:

2 Likes

Ben genelde bu akademiklink podcastlerini YouTube videolarında dinliyorum. Aynısı mı bilmiyorum.

Tabi bizim gibi fakirler anca böyle dinleyebiliyor.

2 Likes

zengin bunun tadini nereden bilsin arkadas

2 Likes

Okuldan sonra birde hayatın gerçeklerini yüzümüze vurulduktan sonra enerjim kalmıyor açıkçası :smiley:

Meksika açmazı ve rabarba dinle. Ancak otobüste biraz sıkıntı olabilir zira kahkaha atarak gulebilirsiniz

Hocam bence meksika açmazı biraz ne desem… biraz saçma konuları değiniyor gibi gelmişti en azından benim dinlediğim bölümler için konuşuyorum ama hakkını yemeyelim çok iyi güldürüyor @anon68148973 hocam zengin okul çıkşı (saat gece 7 gibi) telefonun da son 100 mb ile otobüste ayakta giderken btt cominitide dolaşma hissini almışmıdır sizce ? :grin:

3 Likes

Hangi hapishanede okuyorsunuz?

3 Likes

Son zamanlarda “Açık beyin” ama önceden Barış Özcan’ın “111 Hertz” ini dinliyordum. Tabi dakika başı reklam alıp podcast keyfinin içine etmeyene kadar…

5 Likes

Zafer Algöz’ün yayınları güzel.

1 Like

Biraz saçma ama soğuk savaşı dinliyorum ben çok saçma espriler de olsa kafam dağılıyo xd yüz ifadelerini göremesem de