Eskiden Windows kullanıyordum ancak çok fazla sorunla karşılaştığım için Arch tabanlı bir dağıtıma geçmeyi planlıyordum. Logosu güzel diye Manjaro’yu seçtim. Yaklaşık bir hafta kullandım ve deneyimimden memnundum. AUR ile DaVinci Resolve programını kurdum ancak her açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Windows’da DaVinci Resolve kullanırken hiç böyle bir hata almamıştım.
nvidia-smi ✔
Sat Jan 11 11:16:38 2025
+-----------------------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 550.135 Driver Version: 550.135 CUDA Version: 12.4 |
|-----------------------------------------+------------------------+----------------------+
| GPU Name Persistence-M | Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap | Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |
| | | MIG M. |
|=========================================+========================+======================|
| 0 NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Off | 00000000:01:00.0 Off | N/A |
| N/A 55C P8 4W / 50W | 215MiB / 4096MiB | 0% Default |
| | | N/A |
+-----------------------------------------+------------------------+----------------------+
+-----------------------------------------------------------------------------------------+
| Processes: |
| GPU GI CI PID Type Process name GPU Memory |
| ID ID Usage |
|=========================================================================================|
| 0 N/A N/A 746 G /usr/lib/Xorg 4MiB |
| 0 N/A N/A 3417 C /opt/resolve/bin/resolve 206MiB |
Son düzenleyen: @byTheInK 2025-01-11T09:36:33Z