Merhaba Kullandığım interneti mi Comnet’e taşımak istiyorum. Comnet kullanan, Güncel geçerli olan Aktivasyon kodunu benle paylaşabilir mi?
Paylaşınca ne oluyor ki?
Ben kullanıyorum bir süredir, iyi gidiyor şimdilik. Kod: CMT473HTM
İnternette bazı yorumlar gördüm. Ben Yıllık olan 12 Aylık planı almak istiyorum. Özel değilse ne kadar süredir kullanıyorsunuz. 1-2 aydan sonra sorun yaşadıklarını yazmışlar. Bu yüzden sordum. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim zihnime daha iyi oturması ve soru işaretlerimin azalması açısından iyi olacak Kod için Teşekkür ederim.
Herkesin tecrübesi farklı oluyor. Ben ilk başta 1 ay kullandım, baktım hattımda düzgün çalışıyor. Daha önce kullandığım bütün servislerde olduğu gibi… Hepsi TT altyapısını kullanıyor sonuç olarak. Ardından ben de 12 aylık paketi aldım.
Sadece bir ara 3D Secure alışverişlerde problem yaşamıştık birkaç gün çünkü bize atadıkları IP adresleri zararlı olarak işaretlenmişti. Onun dışında 3-4 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Gerçekten kullanacaksan ikimize de yarıyor sonuç olarak. Ben teşekkür ederim.
Geciş başvurumu yaptım. Sözlesmelerin onayını, ardından hizmetin aktif olmasını bekleyeceğim. Sonra Hediyelerimiz aktif olur heralde, 180 gün detayı dikkatime çarptı 12 aylık aldım doğrudan, bakalım ne olacak. İkimizede yarasın
Bugün Comnet aktif oldu ancak garip sonuçlarla karşılaşıyorum. Turktelekom kullanırken 24Mbps paketini kullanıyordum. Test yapınca dün yaptım 3-5 ping arasinda ping sürem vardı. Tam 24Mbps download aldım hemde wifi ile aynı oda aynı bilgisayar ile.
Bu sabah Comnet aktif oldu 100Mbps paketini satın aldım. Aldığım hız 18-21Mbps download, 21Mbps uploand ping sürem 28-36 ping. Wifi ile yaptım uçurum fark var. Bana kablo ile yapılan test Dediler. evet daha sağlıkli ama wifi ile yaptığım testde de uçurum var. Sonra testi modem kablo bağlayarak gerçekleştirdim hızım 78-80 Mbps çıktı ama ping sürem 33 oldu ping sürem. Ancak turktelekomda düşük pakette bile kablo ile yaptığım testlerde 2-3 idi. Comnet aktif oldu 10dk içinde test yaptım tüm sonuçlarım çat diye gözle görülür düştü. Kabloda da sorun var wifide de turktelekom wifide kabloya göre farklı ping alıyordum kablo ile 2-3 ping wifi ile 4-5 ping. Comnette wifi de ping sürem 30 küsurlere çıktı.
Alt yapı Türk Telekom fiber tüm caddenin santral kutusu binamin altında santrale uzaklığım Sıfır metre daire içine kadar ful fiber kablo böyle berbat Sonuc olamaz
hocam son 2 ayim kaldi ara ara (cok nadir) uzun sureli bakimlar oluyor sadece aldigimdan beri 1 kez 50mbps altina indigini gormedim oyle diyebilirim
Downloand ve uploand sorunlarini hallettik suan memnunum o gun icinde hallettiler duzeldi. Aldigim verilerde sorun yok suan 100Mbps hatta 104 Mbps gorunuyor. Suan tek sorun ping sorunu onceden 3-5 ping aliyordum pingim 27-36pinge cikti. Bunuda destek ekibine soyledim problem hok degerlerde.ping duzgun sizde oyle gorunme sebebi bulundugunuz lokasyondan ve baglandigi lokasyona gore degisiklik gosteriyor dediler. Bunuda k9ntrol ettim baska lokallere baglandim cidden pinglercok farkli ve pingde sorun olmadigini gordum ama ping en dusuk 26 gorebildim. Benim icin 100mbps onemli idi 20 mbps alinca sasirdi . Suan cok memnunum simdilik bir sik8nti yok devam ederse boyle. Uzun yillar bu saglayicda kalamaya devam ederim cevremede oneririm fiyat politikalari cok guzel umarim bozulmaz
Yakında ben de bu sağlayıcıya geçiş yapacağım. Senin kodunu kullanmak istiyorum. Ama herkesin davet edebileceği bir sınır varmış. Seninkinde hala yer varsa 1 hafta içinde kullanacağım kodunu.?
Henüz kimseyle kod paylasmadim. Umarım faydalı olur.
Kod: CMT684RUC
Düzeltme: Yusuf İpek’e yazmışsınız bana sandım önce yusuf ipekin kodunu kullanın olmaz ise sınır varsa benimkini kullanabilirsiniz
Ben arkadaşın Kodunu kullandıom geçtim sıkıntısız. Siz de benimkini kullanarak büyük bir paylaşım ağı oluşturabiliriz.
Kodum: CMT576PBZ
Refli link: Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternet
Merhaba @yusufipek bende Vodafone resmi sitesine giremiyorum sanırım ip zararlı olarak işaretlenmis. Temsilci ile görüştüm ve Vodafone ile görüşün onlar ipleri engellemiş olabilir gibi saçma biesey dedi. Siz nasıl çözdünüz ne yapmam gerek. Tor ağı ile bile baglanamadim site hiç açılmıyor? yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Tor ağını da zararlı olarak işaretlemiş olabilirler.
Ya vpn ya da cloudflare warp ile girmeyi dene. Onları da işaretlemiş olabilirler belki.
Temsilci ile bir kez daha görüştüm. Ben görevlilere ileteyim isteğinizi merak etmeyin dedi. Kayıt falanda tutmadı. Düzelmez dedim bildirmezler derken bugün vodafone engeli kalktı ve bağlantıyı rahat sağlıyorum. Şaka gibi düzeldi sonunda
Mayıs ayından beri kullanıyorum. Daha önce bir sürü kez şikayetim olan bir firma oldu. Gerçekten bazı konularda yetersizler ve yaptıkları reklama karşılık bir hizmet almıyormuş hissi alıyorum. Yine de 2025’e doğru yol alırken ortalama 500-600 liraların konuşulduğu yerde 300 liraya(eğer 3 6 veya senelik alırsanız daha ucuz) 100/20 interent kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi ve f/p diyebiliriz.
Eğer benim referasımla üye olursanız 1 ay üceretsiz kullanacaksınız. Siz de ben de.
Eğer daha kötü bir deneyim sahibi olursam tekrardan editleyeceğim.
Kodum: CMT576PBZ