Çok ucuz VPS server önerisi

fiyatı aylık 100 lirayı geçmesini istemiyorum.

1 Like

100 lira biraz zor, bir tane buldum ama beğenirmisiniz bilemem. İHS üzerinden buldum isterseniz bakabilirsiniz :

Ubuntu 22.04

1 CPUx2.0Ghz

1GB RAM

20GB SSD

1TB Trafik

2 Adet IP ( Ücretsiz )

Aylık 114,02 TL

Ekstra :

Site Linki :

İHS Sunucu Kiralama | VPS Server

1 Like

Tanınmış ve güvenirliği olan firmalar önceliğim ve fiyat 150 de olabilir. Peki bunlar domain veriyormu sınırsız olarak yani örneğin ben vps aldım vps i aldığım kadar domain süresimi oluyor?

1 Like

İhs üzerinden daha önce hiç VPS almadım. 1999 beri olan bir işletme o yüzden güvenilir. Şuana kadar hosting ve Domain almıştım ve bir sıkıntı yaşamadım. Ama VPS hakkında bir bilgim yok maalesef

1 Like

Siz şuan ne kullanıyorsunuz ve önerebilceğiniz başka firmalar varmı?

1 Like

Şuanlık Hostingim yok. Domainim hala duruyor. VDS daha önceden almadığım için bir bilgi sahibi değilim. Ama Hosting olarak Hosting Dünyam, Hostinger’ı önerebilirim. Daha önceden bu işletmeleri kullanmışlığım var. Hostinger, Hosting dünyama nazaran Türkiye içerisinde daha yavaş. Bildiğim kadarıyla Hosting Dünyam VPS sağlıyor. Hiç incelemedim isterseniz bakabilirsiniz.

1 Like

Benim de aklıma şimdi bu geldi. VPS yerine VDS veriyor ve CPU/RAM oranı bence makul. Ek olarak istediğiniz kısımda ekleme yapabiliyorsunuz. Fiyatlara göre belki bir VDS3 veya 4 tercih edilebilir. :thinking:

1 Like

https://www.cenuta.com/cloud-bulut-sunucu
Cenuta’ya bir göz atabilirsiniz. Sunucuyu açma kapama format gibi işlemlerin yapıldığı panel biraz kötü ama fiyat performans. Kendisini yaklaşık 2 ay kadar kullandım. Performans konusunda fena değildi. Sonrasında uzun vadede daha ucuza geleceği için home server yaptım. Bir de ufak bir uyarı kendilerinden domain almayın. Domain konusunda gerçekten çok kötüler. En ucuz vps paketleri 70 tl + vergi. Özellikleri:
1 CPU Intel Xeon Gold,
1 gb ram,
25 gb nvme ssd,
1gbit bağlantı.

1 Like

ovh’ten vps alabilirsin ilk yil 1 dolardan az para oduyorsun sonra da iptal edersin zaten

3 Likes

OVH
0.97 dolar yıllık fiyat demi?
Birde indirimsiz 5 dolar kulağa yine ucuz geldi eğer yıllıksa

Nacsshost önerebilirim.
4CPU 4RAM 80tl şu an

Güvenilirlik olarak şunu söyleyebilirim. Benim neredeyse 3 yıldır aktif sunucum var. Uptime arada bozuyor yılda 1 gün falan sıkıntı oluyor bakımlardan dolayı ama onun dışında fazla sorun yaşamadan devam ediyorum gayet iyi önerebilirim.

1 Like

Aylik hocam tabii ki :smiley:

1 Like

vds ve vps konusunda şimdilik bir problem yaşamadım. Donanım konusunda FP çözümler sunmuyor ancak ticket yönetimi konusunda alanının en iyisi diyebilirim. Vultr bile sorunlarımı bu kadar hızlı çözmedi öyle söyleyeyim.

Tavsiye ederim. Ayrıca domain hizmeti almak istiyorsan, en uygun fiyatı bence şu anda cloudflare veriyor.

1 Like

Şahsen VPN sunucum için PoyrazHosting kullanıyorum. Şu zamana kadar kesinti veya problem yaşamadım. Fiyatlarda gayet uygun öneririm. (65₺ vergi dahil fiyat bu arada :upside_down_face:)

OVH cloud’un yıllık olarak 1 dolara sattığı bir vps bulunuyor. 1 vcore 2gb ram 20 gb sata sdd var.

1 Like

Nethiz.com kullandım çok ilgililer özellikle destekten aeklink ile görüşürseniz KDV fiyatını da düşürebilir m

1 Like