Chromium tabanlı tarayıcılarda Youtube'den video indirme engeli

Merhabalar. Bugün ara ara tarayıcımda kullandığım Video DownloadHelper eklentisini youtube de kullanmak istediğim de böyle bir uyarı aldım. 3-4 hafta önce hiçbir sorun yaşamadan indirmiştim. Brave ve Chrome da bu eklenti ile video indirmeyi denedim, aynı uyarıyı aldım. Yakın zamanda Chromium tabanlı tarayıcılara Youtube’ den video indirme engeli gelmiş sanırım. Aynı eklentiyi ile twitter veya başka siteden video indirmek istediğimde hiçbir uyarı vermeden indirdim. Bu durum ile ilgili bilgisi olan var mı? Eğer google böyle kısıtlamalara gidiyorsa yakında uBlock Origin gibi güzel eklentiler youtube özelinde bu durumdan etkilenir gibi.
Ayrıca alternatif download eklentileri veya programları önerilerinize de açığım.

Ekran görüntüsü 2024-04-27 005155

SaveFrom.net helper kullan o’da firefox’a ait.

1 Like

Herhangi bir videoyu aç ve adres çubuğunda youtube yazan kısmın sol tarafına ss ekle:

Önceki

www.youtube.com/watch?v=*****

Son hali

www.ssyoutube.com/watch?v=****

Yt-dlp yada firefox kullanmanı tavsiye ederim.

2 Likes

Bence ona gerek yok, O zaman savefrom.net sitesine girecek, hocam yukarıda benim yazdığım daha basit değilmi ?

2 Likes

Tabi bence yt-dlp daha iyi :smiley:

4 Likes

Öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Ara ara Firefox kullanıyordum şimdi tamamen firefox a geçiş yaptım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder :joy: SaveFrom.net Helper baya işimi gördü, ayrıca yt-dlp de biraz kurcalamaya başladım hoşuma gitti diyebilirim. Tekrardan teşekkürler.