Brawl Stars hesabıma giremiyorum

mail geçmişime baktığım zaman en son 2022nin 6. ayında giriş yapmış olduğum ve 2018 civarında hesap açtığım brawl stars hesabıma giremiyorum. doğru mail adresi olduğundan eminim ve giriş yapmaya çalıştığım her seferinde bana bu uyarıyı veriyor:
image
supercell id yerine google play ile oturum açmaya çalıştığım zaman hesabımı görebiliyorum. şu hesaba bağlanmak ister misiniz diye gösteriyor ve benim ana hesabım olduğunu da anlayabiliyorum. (bu hesaba girebilmem için supercell id ile bağlanmamı istiyor) kaç kupa olduğum, tam kupa sayım ve mail adres bilgime sahibim. kullanıcı kimliğimi bilmediğim için chat bölümünden hesap kurtarma aşamalarını gerçekleştiremiyorum. üye olduğum klan hakkında da herhangi bir fikrim yok ve oyun içi arkadaşlarada ulaşıp kullanıcı kimiğimi sormam mümkün değil. zaten oyunu genelde tek başıma oynuyordum.

onayla demedim tabiki ana hesabım ile olan bağlantısının kopmaması açısından.

08.01.2023 tarihinde de başarısız bir giriş denemesinde bulunmuşum, şimdi tekrar denedim gene giriş gerçekleştiremedim. bu supercell aktif olmayan hesapları siliyor mu ne yapıyor ben anlamadım ki? mail attığım zaman oyun içi chat ekibine başvurmamu istediler

hesaba giriş yapabilmemin bir yolu yok mu?

eğer eski hesapını bir supercell hesabına bağlamadıysan ve AD#0000 gibi adını hatırlamıyorsan kurtarman münkün değil ama hatırlıyorsan hesapımı unuttum diyip kurtalabilirsin

supercelle bağlı bir hesabım var, zaten supercell ile giriş yapıyordum. hesabımı unuttum dediğim zaman oyuncu kodumu istiyor bu bende mevcut değil

çok bilgim yok benim bu konuda