Bottles Yükleme Hatası

Linux’a 2 gün önce geçiş yaptım. İlk önce elle Arch kurdum, sonra Archinstall kullanarak. En sonunda (güncel olarak) Ubuntu kurdum. Hepsi şu Bottles uygulamasını çalıştırabilmek için. Terminal ile de kurdum, marketden de kurdum, ne yaparsam yapayım olmadı. Yeni Bottle oluşturulabiliyor ama bir şey indirmeye çalışınca önüme bu sayfa çıkıyor.
Dediğim gibi, pek hakim degilim Linux’aç Bu nedenle cevabı detaylı yazarsanız teşekkür ederim.
İnternette yaptığım aramalar da çok sonuç vermedi. ChatGPT de çağre olamayınca son çare buraya yazıyorum. Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: @ertak 2025-01-31T07:49:59Z

1 Like

Merhaba, öncelikle foruma hoş geldiniz! Bir sorum olacak: Flatpak ile mi kurdunuz yoksa paket yöneticisi(apt) ile mi? Ona göre bir şey önerebilirim.

2 Likes

En son flatpak ile kurdum.

flatpak run com.usebottles.bottles komutunu terminalden çalıştırdığınızda orada kayıtlar çıkıyor. Oradaki kayıtları atabilir misiniz? Bir de Flathub’ın var olup olmadığını kontrol edelim: flatpak remotes

Örnek çıktı:

$ flatpak remotes 
Ad      Seçenekler
flathub  sistem

ilk olarak sudo apt-get update yap daha sonra upgrade yap sistem güncellendikten sonra flatpak update yaz yeniden olmazsa flatpak komutuyla bottles’i sil ve yeniden yükle flatpak ile (bütün bağımlılıkları kendi indirmeli)

1 Like