Anladım. Özel mod açılıyor mu? Oyun modu geç yükleniyordu Bottles üzerinde. Sabırlı olmanız gerekebilir. Oyun modunun yüklenmesi tamamlanıyor muydu?
Evet fakat oyun modundaki bağımlılıkları alıp program modundaki şişeye kurarsam oyunlar program modundada çalışmıyor
Bilgisayarınızın özellikleri neler? Ekran kartı v.s
lenova ideapad 3 notbook program modunda açmadığı oyun nadir gördüm
deepin wine diye bişi var indirip denemedim şişelenmiş windows programı indiriyor
Şey rica etsem bana oyun şişesinin ayarlarının içini resim olarak atar mısınız? Bir de flatpak run com.usebottles.bottles
komutunu terminalden çalıştırın öncesinde bottles’i kapatın.
flatpak run com.usebottles.bottles
Öncelikle oyun şişesinin içine girip ayarların resmi tümüyle lazım.
Bu ekranda kaldı splash screende kapattım bende
uygulama şişesi oyun açıyor oyun şişesi açim bir dakika
offline devam et diyimmi splash screen de kaldı
Tekrar deneyiniz lütfen.
terminalden aç dedim debug gibi kullanırız
offline devam et diyorum ve oyun şişesi kurayım
pardon bazen deepin wifi adaptörü bağlantıyı kesiyor wifiye bağlandım ve oyun kipi oluşturdum
Alt taraflar da lazım.
VKD3D’yi kapatın eğer oyununuzda Directx12 yoksa ayrıca DXVK_NVAPI’yi de kapatın. Gene oyun açmayı deneyin.
anladım oyun başlatma seçeneklerinede göz atın diyorsunuz
alında ilk burayı denemiştim sonra performans ayarlarını keşfettim bağımlılıkdan dolayı değil diyorsunuz yani oyun kipinde truck and logistik oyununun başlamamasının sebebinin
ozaman neden oyun kipindeki bağımlılıkları uygulama kipine yüklediğimde açılan oyunların açılmama sebebi bu ayarlar yani extra seçenekler devreyemi giriyor ayarlarda çakışmamı oluyor
İşe yaradı mı acaba?
Mesela şuan distro kafayı yedi artık çalışmıyor bir ara format atarım artık deepin linux yada benzeri distro bulayım
Bottles da ben bağımlılıkları kurmadan oyunlar direk calisiodu şimdi çalışmıyor yardımcı olurmusunuz 0dan deepin kurulumunuda yaptım demekki şişelere bı ayar yapmak lazım
Bu ayarları deneyip geleceğim hocam hiç başlamıyor oyunlar denedim güncelleme gelmiş api ve sisteme