AtlasOS masaüstüm

Konfigurasyon dosyaları: dotfiles-public/atlas-os/README.md at main · ahmet-cetinkaya/dotfiles-public · GitHub

etiketler: minimal, bar, tile management, custom terminal, custom explorer, app shortcuts

11 Likes

Masaustun cok iyiymis, bayildim resmen. Nasil yaptin peki? Temalar, vs. mesela?

Tam da onları ekliyordum :slight_smile:

Tamam bekliyorum o zaman :slight_smile:

Konfigurasyon dosyalarını ekledim, göz atabilirsin :raised_hands:

Çook iyi ubuntudan tekrar geçsem mi acaba?

1 Like

14 gönderi yeni bir konuya bölündü: AtlasOS’un güvenliği hakkında

Merhaba hocam bir sorunum vardı glaze-vm configinizi kullanırken reload config dedikten sonra bir hata veriyor. Çözmeye çalıştım ama düzeltemedim ve sanırım üstteki bar için zebar configi gerekiyor. Rica etsem onu da ekler misiniz?

Glaze-VM hatalar:
resim

:fire: Bu emoji gelmeli gönderiye atmak için

Pyro aduuuuket !
image

5 Likes

hocam peki windows 11 home single versoyununda kullanılabilir mi?

1 Like

Evet kullanılabilir. Bunu daha önceden görmüştüm. Linuxta’ki Pencere Yöneticilerini taklit etmesini sağlayan bir uygulama vardı. Yanlış sanmıyorsam adı GlazeWM.

1 Like

Hala gaming tarafında kullanıyorum, memnunum.

Ymal dosyasında syntax hatası yapmış olabilirsiniz, genelde bu hatayı ondan veriyor.

1 Like

sanmıyorum direkt verdiğiniz gibi kullandım

fetch yerinde kernel kısmına gelene kadar arch based bir distro sandım aşırı güzel gözüküyor.

1 Like

Benim glazewm güncel değil, belki değişen noktalar vardır. Varsayılan gelen config üzerinden ilerleyerek yapabilirsin.

peki üstteki bar için ne kullanıyorsunuz hocam

GlazeVM yine. En son sürümünde bar için ayrı bir uygulama yüklüyor, aynı uygulama mı, içinden ayırıp o şekilde mi eklediler, başka bir uygulama mı emin değilim.

evt zebar diye birşey yapıyor sanırım peki sizin yaptığınız bar’ın config dosyası varmı acaba

fazla soru sordum kusura bakmayın :c

Estağfurullah, configin içinde var: dotfiles-public/glaze-vm/config.yaml at 8e9931eb55e4f389420b5665bff2626974a15f92 · ahmet-cetinkaya/dotfiles-public · GitHub

2 Likes

Kendimi boğulmuş hissettim. Windows’da özelleştirme güzel durmuyor.

1 Like