Konfigurasyon dosyaları: dotfiles-public/atlas-os/README.md at main · ahmet-cetinkaya/dotfiles-public · GitHub
etiketler: minimal, bar, tile management, custom terminal, custom explorer, app shortcuts
Konfigurasyon dosyaları: dotfiles-public/atlas-os/README.md at main · ahmet-cetinkaya/dotfiles-public · GitHub
etiketler: minimal, bar, tile management, custom terminal, custom explorer, app shortcuts
Masaustun cok iyiymis, bayildim resmen. Nasil yaptin peki? Temalar, vs. mesela?
Tam da onları ekliyordum
Tamam bekliyorum o zaman
Konfigurasyon dosyalarını ekledim, göz atabilirsin
14 gönderi yeni bir konuya bölündü: AtlasOS’un güvenliği hakkında
Merhaba hocam bir sorunum vardı glaze-vm configinizi kullanırken reload config dedikten sonra bir hata veriyor. Çözmeye çalıştım ama düzeltemedim ve sanırım üstteki bar için zebar configi gerekiyor. Rica etsem onu da ekler misiniz?
Glaze-VM hatalar:
Bu emoji gelmeli gönderiye atmak için
Pyro aduuuuket !
hocam peki windows 11 home single versoyununda kullanılabilir mi?
Evet kullanılabilir. Bunu daha önceden görmüştüm. Linuxta’ki Pencere Yöneticilerini taklit etmesini sağlayan bir uygulama vardı. Yanlış sanmıyorsam adı GlazeWM.
Hala gaming tarafında kullanıyorum, memnunum.
Ymal dosyasında syntax hatası yapmış olabilirsiniz, genelde bu hatayı ondan veriyor.
sanmıyorum direkt verdiğiniz gibi kullandım
fetch yerinde kernel kısmına gelene kadar arch based bir distro sandım aşırı güzel gözüküyor.
Benim glazewm güncel değil, belki değişen noktalar vardır. Varsayılan gelen config üzerinden ilerleyerek yapabilirsin.
peki üstteki bar için ne kullanıyorsunuz hocam
GlazeVM yine. En son sürümünde bar için ayrı bir uygulama yüklüyor, aynı uygulama mı, içinden ayırıp o şekilde mi eklediler, başka bir uygulama mı emin değilim.
evt zebar diye birşey yapıyor sanırım peki sizin yaptığınız bar’ın config dosyası varmı acaba
fazla soru sordum kusura bakmayın :c
Estağfurullah, configin içinde var: dotfiles-public/glaze-vm/config.yaml at 8e9931eb55e4f389420b5665bff2626974a15f92 · ahmet-cetinkaya/dotfiles-public · GitHub
Kendimi boğulmuş hissettim. Windows’da özelleştirme güzel durmuyor.