Arch Linux için IDM benzeri indirme yöneticisi (download manager) önerisi

Arch için IDM benzeri bir indirme yöneticisi arıyorum. FDM var biliyorum ama izlediğim film sitelerindeki videoları indirmemi sağlayan bir şey arıyorum. FDM’i en son 1 yıl önce kullandım. Bu özellik yoktu. İnternet bağlantım kötü olduğu için donmadan video izleyebilmek için indirebilmek istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: @wise 2025-02-04T22:42:03Z

2 Likes

Firefox için Multithreading Download Manager eklentisi var fakat bir uygulama istiyorsanız en iyisi Xtreme Download Manager öneririm.

Bu eklentinin youtube vs gibi video izleme sitelerindeki videoları yakalayıp indirme özelliği var mı?

Yok diye biliyorum, sadece indirmeler için var sanırım. Eklenti

FDM’den kastınız FileCentipede mi?

Eklentiyi deneyeceğim. Tarayıcı sürekli çöktüğü için uygulama daha iyi oluyor. XDM’i birkaç sene önce kullanmıştım, videoları bozuk indiriyordu. Zaten bildiğim kadarıyla birlaç senedir güncelleme almıyor.
Yeni çıkan AB download Manager var, onu denerim belki. Deb paketi var ama AUR’a da birisi derlemiştir diye düşünüyorum.

Hayır. Free Download Manager demek istedim. FileCentipede denemedim. Program mı eklenti mi? video izleme sitelerindeki videoları yakalayabiliyor mu?

Merhaba, bundan bir veya birkaç ay önce Varia Download Manager’ın duyurusu yapılmıştı. Ben daha kullanmadım lakin isterseniz bir deneyin. arka uç’a yt-dlp desteği eklendiği için youtube, facebook vb. ve başka yerlerdende video indirme desteği mevcut olmalıdır :slight_smile:

program + eklenti
ve evet yakalayabiliyor
bunu yakaladı : )

1 Like

https://alternativeto.net/software/free-download-manager/?platform=linux

File Centipede yükledim. Ayrı konu açmaya gerek var mı bilmiyorum ama birkaç sorum var.

exe dosyası ayar tekeri simgesi olarak gözüküyor ve uygulama arama sonuçlarında çıkmıyor. exe dosyasına nasıl simge ekleyebilirim?

1den fazla kalite seçeneği olan bir videoyu indirmeye çalıştığımda sadece seçtiğim kaliteyi değil tüm sürümlerini indiriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

İndirdiğim dosyalar varsayılan olarak root klasörüne depolanıyor ve root yetkisi istiyor. İndirme konumunu değiştirdim ama hala root yetkisi istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bilmiyorum : )

1. Dediğin için benim için sorun olabilirdi ama ben o sorunla karşılaşmadım, yahut farkına varmadım karşılaştıysam da

qbittorrent adlı yazılımı duymuş muydunuz :sweat_smile:

1 Like

qBittorrent bir torrent istemcisidir, indirme yöneticisi değildir.

aaaaa öyle miiiiiiiiiiiiiiii

Bunun bu konuyla alakası var mı?

gönderinin ikinci cümlesini dikkatlice okursanız bu kararı kendiniz verebilirsiniz.

BluTV yakalıyor mu? :smiley: