Android Youtube'da otomatik çeviri olmaması sorunu

Youtube izlediğim bir videoda otomatik olarak oluşturulan inglizce dili vardı otomatik çevri ile Türkçe yapmak istedim ama orada Türkçe yoktu bilgisyarda istediğim dile çevirebildiğimden emindim telefondaki mobil intarnet taraycısını açtım ve orada da olmadığını gördüm sonra intarnet taraycısında siteyi masaüstü görünüme geç seçeneğini seçtim ve Türkçe ve daha fazla dilin seçenekler arasında listelendiğini gördüm sizde bu sorunu yaşıyormusunuz ?

Merhaba, sorunuzu tam anlayamadım ilk cümleden dolayı. “PC’de her türlü çeviri ile Türkçe altyazı oluyor ama mobilde olmuyor” acaba kastettiğiniz şey bu muydu? Ayrıca bu bir android/IOS yardım konusu mu yoksa bunu yapabilen bir yazılım arıyorum konusu mu?

Tarayıcıların kod yürütme algoritması farklı olduğu için olabilir. Farklı bir tarayıcı ile deneyin. Bir de youtube için v9 kodek seçeneğini deneyin. Ayrıca tarayıcınızdaki eklentiler de bu soruna neden oluyor olabilir.

Android youtube uygulaması ve youtube mobil sitede alt yazı Türkçe dilde otomatik çevri yapmıyor

mobil firefoxa user agent kurup cihazı bilgisayar gibi göstersen ne olur sence :thinking:

kusura bakmayın soruyu dikkatli okumamışım cvbım geçersiz olduğu için düzenledim…