birinin mesajına alıntı ile cevap veriyorum ama mesajı gönderirken alıntı siliniyor, sadece benim mesajım kalıyor. mesaj düzenlenmiş gibi gözüküyor. tekrar mesajı düzenlediğimde herhangi bir sorun olmuyor
arch linux / hyprland kullanıyorum, tarayıcım edge
Merhaba, bu bir hata değil. Loglardan kontrol ettim bir önceki mesajın tamamını alıntıladığın zaman sistem otomatik bunu kaldırıyor. Yanıtlaya bastığın zaman kime/neye cevap verdiğim belli oluyor. Ama kısmi alıntılama yaparsan o zaman sistem kaldırmaz.
hangi mesaja cevap verdiğim belli olsun diye cevap vereceğim metni alıntılıyodum ben
Eğer bu şekilde yaparsanız çalışır. Ama tamamını alıntılamakla o mesaja cevap vermek aynı şey zaten.
Örnek olarak mesajınızın altındaki cevapla butonuna (en alttaki değil) tıkladım ve sizin hangi mesajınıza cevap verdiğim görünüyor şimdi.
Alıntılamalı cevaplama birden fazla kişiye cevap verirken veya aynı kişinin mesajına parça parça cevap verirken anlamlı oluyor. Şu an göstermek için yaptığım gibi.
Ayrıca alt alta gönderi atmak yerine alıntılama yaparak tek mesajda cevap vermeniz mümkün.