Merhaba arkadaşlar,
Acil olarak oyunlar için yeni bir gaming kulaklığa ihtiyacım var. Şu anda kullandığım kulaklık temassızlık yapmaya başladı. İlk aldığım hafta içinde RGB ışıklarında temassızlık sorunu çıktı. 3 hafta önce ise bu sorun ses kablosuna da geçti. Önceki kulaklıklarımın hepsi de temassızlık sorunları nedeniyle bozuldu.
İlk aldığım kulaklık, temassızlık yüzünden 1 hafta içinde bozuldu. İkinci aldığım kulaklık ise küçük ve fark edilmeyecek bir kırılma yüzünden ortadan kablo ikiye ayrıldı, tamirciler bunu düzeltemedi. Üçüncü aldığım kulaklık, 2 ay içerisinde hem RGB ışıklarında hem de ses kablosunda temassızlık yaptı. Tamirciye verdiğimde 2 günde düzelttiler, fakat kulaklık daha da bozuldu ve 1 hafta içinde çalışmamaya başladı.
Şu an kullandığım son kulaklık ise yine temassızlık sorunu çıkarıyor. RGB’si şu an hiç çalışmıyor ve ses kablosunda da temassızlık başladı. Kulaklığı hiç düşürmedim ve darbe almadı, buna rağmen hemen temassızlık sorunları çıkıyor. Tamirciye vermek istemiyorum çünkü önceki kulaklığımda kötü sonuç almıştım.
Garantiye vermeyi düşündüm, fakat maalesef annem her aldığım ürünün garanti belgelerini çöpe atıyor. Bu yüzden önceden aldığım 5 mouse çöp oldu.
Şu an aklımda bir kulaklık var, ancak çoğu kişi bilinmeyen markalar hakkında olumsuz yorum yapıyor.
Kulaklık
Sadece tek istediğim, kulaklığın asla ama asla sorun çıkarmaması. Temassızlık gibi problemler olmasını istemiyorum, durduk yere bozulmasını istemiyorum. Eğer bu kulaklık da bozulursa, kulaklık almayı cidden bırakacağım.
Eğer düşündüğüm bu kulaklık alınmaz veya kalitesiz bir ürünse, bana 500 TL bütçelik bir gaming kulaklık önerebilir misiniz? Bütçeyi 50 TL kadar aşabilirim.
Not: Belirtmeyi unuttum, şu an kullandığım kulaklık 4 aydır çalışıyor.